Boekenparadijs Boekenvoordeel opent de deuren in Geel

U bent hier

Een boekenworm, een knutselfanaat, een filmfan ...  Er is voor elk wat wils in Boekenvoordeel, de nieuwe zaak in Nieuwstraat 25. In deze leuke winkel kan je rustig wat rond snuisteren tussen de vele boeken, films en CD’s. Maar er is meer ...

Boeiende job

Uitbaatster Esther werkt al achttien jaar als winkelverantwoordelijke voor Boekenvoordeel. Na er in Lier en Mol gewerkt te hebben, komt ze nu in Geel terecht. En hier voelt ze zich volledig op haar plaats. Het contact met de vriendelijke Gelenaars en de verkoop van de vele verschillende producten maken haar job enorm boeiend. Naast Esther werken er nog twee andere verkopers in de winkel.

Meer dan een boekenwinkel

Van wenskaarten, romans en thrillers tot reisboekjes, taalboekjes en geschiedenisboeken: in Boekenvoordeel vind je allerlei verschillende soorten boeken. Maar dat is niet het enige. Steek jij liever je handen uit de mouwen? Dan kan je er ook terecht voor wol, katoen en handwerk- en knutselproducten om zelf aan de slag te gaan. Bovendien wordt er steeds ingespeeld op de nieuwste trends. Waar dat enkele jaren geleden nog de loombandjes waren, verkopen ze nu de Squishies. Door het diverse aanbod, ziet Esther verschillende soorten mensen in haar winkel verschijnen. Ze is ervan overtuigd dat iedereen er wel iets kan vinden. Jong of oud, iedereen is welkom!

Free Record Shop

Niet zo’n boekenworm? Dan kan je ook naar Boekenvoordeel voor de Free Record Shop, die eveneens deel uitmaakt van de winkel. Hier kan je op zoek naar je favoriete CD’s en DVD’s in het grote media-aanbod.

Nog op zoek naar een leuk cadeautje of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit nieuwe boekenparadijs? Kom dan snel eens langs bij Esther in Boekenvoordeel!