Bellini doet toekomstige bruidjes stralen

U bent hier

Bellini gaat terug naar zijn wortels, en kleedt sinds kort terug toekomstige bruidjes op hun mooiste dag.

De damesboetiek is al 28 jaar een vaste waarde in Geel Centrum, met een bijzondere collectie dameskleding en accessoires voor even bijzondere gelegenheden. De nieuwe bruidscollecties van Sessùn Oui - exclusief voor de Kempen! - en Intropia Atelier hangen nu in de bruidscorner van de winkel. Foto © Studio LRN.

 

Veldbloemen en foodtruck

Het zal passanten aan de Stationsstraat niet ontgaan zijn: de etalage van de winkel werd voor de lancering van de bruidscollectie omgetoverd tot een feeëriek bruidstafereel, met bijpassende bloemen van atelier Stek. De veldbloemen passen perfect bij de no-nonsense en persoonlijke sfeer van het ‘nieuwe trouwen’. Bellini richt zich vooral op vrouwen die op een andere manier willen trouwen: een ceremonie onder de kersenbloesems, met blote voeten op een strand, een feest in een boho-chic schuur met foodtrucks. Precies zoals omschreven staat in het boek van Olga Lincautan “Ja ik wil”. Dit boek is overigens te koop bij Bellini.

 

Boho chic en instapklaar

Bij Bellini kan je bruidsjurken kopen die niet te vinden zijn in traditionele bruidswinkels. De bruidscollecties komen van het Franse modemerk Sessùn Oui en het Spaanse Intropia Atelier. Stuk voor stuk mooie en betaalbare trouwjurken, die eventueel na de trouw nog gedragen kunnen worden op andere gelegenheden. Bellini is de exclusieve verdeler van de Sessùn bruidscollectie in de Kempen.

De collectie van Sessùn is sober zonder veel bewerkingen terwijl Intropia meer in de bohemian style is. Het aanbod bestaat zowel uit korte kleedjes als langere jurken met een kort sleepje. De bruidskleding is zeer toegankelijk, en kan gewoon mee naar huis genomen worden. Geen maanden vooraf bestellen dus, of extra pasbeurten, zoals in de traditionele bruidscouture! Maar moesten er toch nog enkele kleine aanpassingen worden gedaan, kan dit steeds via een ervaren retoucheuse.

 

Persoonlijk en met advies

Bellini bood vroeger al trouwjurken aan. Hiervoor was een aparte ruimte ingericht, omdat het toen een hele belevenis was met moeilijke keuzes en een lang en intensief verkoopproces. Mensen moesten op voorhand een afspraak maken. Vanaf nu pakt Karin het helemaal anders aan en wil ze de aankoop van een trouwjurk zo laagdrempelig mogelijk houden. Net zoals je voor elke gelegenheid bij Bellini een perfecte en volledige outfit kan vinden, staat Karin en haar team nu ook bruidjes bij met raad en daad.

Het geven van professioneel kledingadvies staat centraal bij Bellini. Ook bij de keuze voor een trouwjurk kunnen klanten rekenen op professioneel advies en worden ze verder geholpen in de keuze van hun trouwjurk. Een afspraak maken op voorhand is niet meer nodig. Op deze manier zijn mensen vrij om langs te komen wanneer ze maar willen. Moeders, zussen en vriendinnen kunnen ineens meekomen, en zelf ook hun gading vinden in het mooie Bellini-aanbod!

 

Trouwplannen? Kom dan de nieuwe bruidscollecties bij Bellini, Stationsstraat 6, zeker ontdekken! Open van dinsdag t.e.m. zaterdag, telkens van 10u tot 18u. Gesloten op maandag en zondag.