10 jaar Bellissimo: van accessoirewinkel tot trendy conceptstore

U bent hier

 

Feestweekend op zaterdag 10 en zondag 11 december

Fan van trendy kledij, toffe modeaccessoires en andere hebbetjes? Of ben je nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk voor je vrouw of vriendin? Bij Bellissimo op de Geelse Pas vind je vast iets naar je zin. Op 10 december viert de zaak haar tiende verjaardag.

“Bellissimo is in 2006 ontstaan als accessoirewinkel”, vertelt zaakvoerster Anja Schellens. “Aangezien ik enorm geïnteresseerd ben in fashion in de ruime zin van het woord en graag mensen mooi maak, hebben we ons aanbod al snel uitgebreid.” Vandaag de dag is Bellissimo uitgegroeid tot een conceptstore waar vrouwen terechtkunnen voor de nieuwste trends in kleding, leuke accessoires, uurwerken, huisparfums, hippe koffie- en theekopjes en toffe geschenkjes als toiletzakken, bodymilk en douchegel. “Alles wat ik zelf graag in huis zou hebben, vind je in onze winkel”, gaat Anja verder. “We volgen de laatste trends en hechten veel belang aan originaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast proberen we ons winkeltje zo gezellig mogelijk in te richten, zodat onze klanten zich ten alle tijden thuis voelen. Bij ons staat de koffie altijd klaar.”

10 jaar Bellissimo

Op zaterdag 10 december is het exact tien jaar geleden dat Bellissimo voor het eerst haar deuren opende. De winkel bevindt zich net zoals in het prille begin op Pas 12, vlakbij de centrumparking aan het stedelijk zwembad. “De afgelopen tien jaar zijn supersnel voorbijgegaan en dat komt vooral omdat het allemaal zo plezant is geweest. Ik heb doorheen de jaren veel dingen bijgeleerd en heel wat nieuwe mensen leren kennen, waarvan er ook velen echte vrienden zijn geworden. Daarnaast is het op de Pas ook aangenaam vertoeven. Er hangt een goede sfeer onder de handelaars en dat maakt het net zo gezellig. Als ik de komende jaren kan blijven doorgaan zoals nu – met hier en daar een nieuw kledingmerk of kleine aanpassing in de winkel -, dan zal ik zeker tevreden zijn.”

Feestweekend

Om haar trouwe klanten te bedanken, organiseert Bellissimo op zaterdag en zondag 10 en 11 december een feestje om haar tienjarig bestaan te vieren. “We maken er een festiviteit van met lekkere hapjes en winterse drankjes voor iedereen”, vertelt Anja. “Bij iedere aankoop vanaf € 25 ontvangen klanten een goedgevulde goodiebag. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun naam, e-mailadres en adres achterlaten in de aanwezige urne. Zo maken ze kans op tal van leuke prijzen, zoals geurkaarsen en OOZOO horloges uit onze eigen winkel en waardebonnen van bevriende collega’s in Geel Centrum. Iedereen is van harte welkom vanaf 13u.” 

Breng een bezoek aan Bellissimo, Pas 12 te Geel.


5 Bellissimo cadeautips voor eindejaar 

  1. Een uurwerk is altijd een leuk geschenk. Bellissimo beschikt over de collecties van OOZOO en IKKI en dat zowel voor mannen als vrouwen. Trendy en betaalbaar!

  2. Een stijlvolle geurkaars van 'Victoria with love' past in elk interieur: prachtige kleuren en materialen én dat allemaal met een heelijke geurmix van teak, patchouli en tonkaboon!

  3. Een mooie toiletzak eventueel gecombineerd met bodymelk en douchegel, vrouwen zijn er dol op.

  4. Waarom geen koffie- of theeaccessoires met de originele tekeningen van kunstenares Josien Broeren?

  5. Ook de mannen mogen niet vergeten worden. Wat dacht je van stoere armbanden van Roman, Mr Silis en Oxkoph?