Nieuws uit Geel Centrum

U bent hier

3
jan

6 tips voor de solden

De solden gaan vandaag van start. Met deze 5 tips vermijd je miskopen, en keer je tevreden weer naar huis.

Plan je zoektocht

Neem nog eens een kijkje in je kleerkast voor je vertrekt. Wat heb je echt nodig, en in welke winkels vind je dit? Zo kan je doelgericht shoppen.

23
dec

E-sigaretten boomen in Geel

Is ‘stoppen met roken’ jouw goede voornemen voor 2017? Dan kan je sinds kort in Geel terecht bij twee gespecialiseerde verkooppunten voor e-sigaretten die je hierbij kunnen helpen. Dampshop in de Nieuwstraat en Vaporshop op de Diestseweg zien eruit als snoepjeswinkels.  

Een e-sigaret rook je niet, je dampt ze. Doordat er geen verbranding is, maar vloeistof wordt verdampt, is deze sigaret dan ook 95% gezonder dan tabak roken. Vergeet ook de stinkende tabaksgeur, deze winkels ruiken naar snoepjes.

19
dec

Uitbater café De Firma opent hamburgerbar ‘Eskobar’

 

Kwalitatieve hamburgers uit alle hoeken van de wereld

Heerlijke hamburgers uit verschillende windstreken, gecombineerd met een lekker suggestiebiertje, doet het idee je ook watertanden? Geen nood! Sinds kort kan je ervoor terecht bij Eskobar. Op 23 november vormden Bart Dierckx en zijn vrouw Kristin hun café De Firma om tot een unieke hamburgerzaak.

12
dec

280 Geelse kinderen helpen Sinterklaas

Sinterklaas heeft de afgelopen weken flink wat hulp gekregen van de Geelse kinderen. In het pakjeshuis, dat speciaal voor de gelegenheid opende in de Nieuwstraat, behaalden 280 kinderen hun pieten-diploma. Ze moesten hiervoor 9 proeven afleggen, van daken lopen tot snoep strooien.

Pagina's