ODDS & ENDS

U bent hier

Make Up, Hairstyling, Kleding, Accessoires, Workshops

 

KLEDING

Bij ODDS & ENDS vind je kleding en accessoires aan betaalbare prijzen. Miek is zelf enorm gepassioneerd door mode en vindt het dan ook erg leuk om haar visie met de wereld te kunnen delen en dat zie je in haar collecties. Ze ontwerpt een deel van de collectie helemaal zelf en andere kleding haalt ze dan weer uit Amsterdam. Ook een deel van de accessoires maakt ze zelf uit 24K verguld goud/rosé of rhodium. Die collectie bestaat vooral uit minimalistische juwelen. Wil je liever een statement juweel? Dan kan je bij ODDS & ENDS terecht voor juwelen van Sweet 7 of Fiell.

CLUSE

ODDS & ENDS is een officieel verkooppunt van het horlogemerk CLUSE. Standaard liggen er zo'n 60 modellen in de winkel en vind je toch niet wat je wil dan kan je het gewoon bestellen en een weekje later is de gewenste horloge in huis!

 

SERVICES

Bij ODDS & ENDS kan je terecht voor verschillende individuele diensten van make up en hairstyling. 
Miek is een gediplomeerde Make Up Artist en is vooral gespecialiseerd in Beauty Make Up. Doorheen de jaren heeft ze enorm veel ervaring opgedaan als haarstyliste en voor haar is geen uitdaging te groot! Van klassieke opsteek kapsels tot nonchalante vlechten, ze kan het allemaal! 

 

WORKSHOPS

Miek deelt maar al te graag haar kennis met anderen en daarom kan je bij ODDS & ENDS ook terecht voor workshops. In deze workshops leer je haren vlechten, haren opsteken, beach waves, make up, ...

Deze workshops bieden een unieke gelegenheid om zelf de handen uit de mouwen te steken en alle tips & tricks op jezelf uit te oefenen. Wil je graag de haren van je dochter leren vlechten? Dan bieden we een speciale mama/papa - dochter workshop aan zodat je 's ochtends je kind met een leuk kapsel de deur uit kan laten gaan.

Deze workshops worden in kleine groepen georganiseerd (max. 8 personen) en zijn dé ideale girls night out! Kom je alleen? Geen nood! Aan sfeer en gezelligheid zal het zeker niet ontbreken!​

 

Privé Workshops

Ben je met een groep van min. 5 personen? Dan kan je een privé workshop boeken voor jou en je vriendinnen! Je kiest dan helemaal zelf welke workshop er gegeven zal worden en welke datum. Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Dan maken we een privé workshop op maat voor de bride to be en haar crew!