C-Works!

U bent hier

Communiceren zit in ons DNA

 

C-Works! staat voor 'communication works'. Wij werken met een doordachte strategie, uitgekiende concepten, gerichte advisering en nauwkeurige opvolging uw communicatie- en marketingtraject uit.

 

COMMUNICATIESTRATEGIE

De rode draad doorheen het volledige marketing- en communicatietraject op basis van doelstellingen, doelgroepen, boodschappen, kanalen en methodiek.

COMMUNICATIEPLANNING

Een duidelijke richtlijn waarbij de middelen optimaal gespreid worden. Van budgetplanning en campagneplanning, tot mediaplanning en contentplanning.

CONCEPTONTWIKKELING

Conceptuele uitwerking van verschillende online en offline communicatiemiddelen, zoals een website, brochure of sociale media campagne.

PRODUCTIE

De opmaak van communicatiemiddelen met experten in hun vakgebied. C-Works! staat in voor de globale aansturing, coördinatie en opvolging.

COÖRDINATIE

Wij coördineren en adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens een regelmatig overleg bespreken we de geplande activiteiten.

ONDERSTEUNING

Authentieke communicatie komt vanuit het hart van een bedrijf of organisatie. Wij ondersteunen en motiveren onze klanten om actief te communiceren.