De Duivelse Braderij, een niet te missen event in Geel

U bent hier

Vertrek je binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een leuk paar schoenen, een stijlvolle t-shirt, een trendy zonnebril of een kwalitatief fototoestel? Start de zomer in stijl! Kom koopjes jagen nét voor de start van de solden. De Geelse centrumhandelaars gooien van woensdag 22 juni tot en met zaterdag 25 juni de deuren open tijdens de jaarlijkse braderij in de winkelstraten. Ook op zondag 26 juni zijn de winkels extra geopend tijdens Summer Shopping en dat vanaf 13u.

6 redenen waarom je de Braderij niet mag missen

Presolden

Wachten tot aan de soldenperiode om dat ene item op te kop te tikken? Niet nodig! In Geel kan je vanaf woensdag 22 juni terecht voor uitzonderlijke koopjes. Wees er snel bij, zodat je favoriete kledingstuk of accessoire niet voor je neus wordt weggekaapt!

Gratis parkeren

Van woensdag 22 tot zondag 26 juni  parkeer je bovengronds volledig gratis en dat zowel op de centrumparkings als in de centrumstraten. Let wel: in de winkelstraten zelf kan je niet parkeren, de centrumparking Nieuwstraat is enkel bereikbaar via de Kollegestraat en de centrumparking Pas via de Fehrenbachstraat.

Duivelse braderij

Het EK loopt op volle toeren en ook in Geel is de duivelsgekte meer dan ooit aanwezig! De Geelse markt kleurt naar aanleiding van het EK volledig zwart, geel, rood en ook de handelszaken bevinden zich volledig in supportersmodus. Op woensdag 22 juni, de eerste dag van de braderij, spelen onze Belgen om 21u hun EK-wedstrijd tegen Zweden. Combineer je namiddagje shoppen in onze stad met een avondje voetbalplezier! Op het marktplein kan je de wedstrijden van onze duivels volgen op een groot LED-scherm tijdens #DuivelsGeel.

Kans op mooie prijzen

Loopt je portemonnee leeg van al dat shoppen? Geen nood! Al dat gewinkel kan je ook een mooie prijs opleveren! Bij iedere aankoop van min. €10 ontvang je een deelnameticket, dat ter plaatse ingevuld of later gevalideerd kan worden via de website. Zo maak je kans op een shoppingcheque ter waarde van €250 of een ballonvlucht. Shoppen was nog nooit zo leuk!

Springkastelenfestival en kinderdisco

Vrijdag 24 juni wordt de Geelse Markt omgetoverd tot een kidsattractiepark. Kinderen kunnen zich van 15u30 tot 21u uitleven op verschillende springkastelen en parcours met gekke fietsen en go-carts. Dansen en zingen kan dan weer in onze kinderdisco. Sfeer verzekerd!

Optredens en randanimatie

Niet alleen de shoppers hebben het naar hun zin tijdens de braderij, ook aan de niet-winkelliefhebbers is gedacht. Zo zijn er op de Markt en in de Nieuwstraat en Pas diverse muziek- en sportoptredens voorzien. Daarnaast loopt er ook een ballonnenclown rond in de centrumstraten en is het - dankzij het hopelijk goede weer - ook op de verschillende terrasjes genieten geblazen.

Programma:

  • Wo 15u – 19u: Ballonenclown, Nieuwstraat / Pas / Markt
  • Wo 13u – 17u: Los Kamer (Latin en Balkan Jazz), Nieuwstraat / Markt / Pas
  • Do 16u – 19u: Ballonenclown Nieuwstraat, Pas / Markt
  • Vr 16u – 19u: Ballonenclown Nieuwstraat, Pas / Markt
  • Vrij 16u30 - 19u: Dansdemo Make Your Move Dance Company, Nieuwstraat/ Markt / Pas
  • Vr 17u - 20u: Los Kamer (Latin en Balkan Jazz), Nieuwstraat / Markt / Pas
  • Vr 19u – 21u: Covergroep Apple Juice, Nieuwstraat
  • Vr 15u30 – 21u: Springkastelenfestival en kinderdisco, Markt
  • Za 13u – 15u: JALM (jazzgroepje muziekacademie), Nieuwstraat
  • Za 13u – 18u: Jakke Veuseleir (zingende en vertellende messenslijper), Nieuwstraat / Pas / Markt
  • Za 14u – 15u: Turndemo Flink&Vroom, Markt
  • Za 14u - 17u: Serendipity Sound System, Nieuwstraat / Markt / Pas
  • Za 14u - 17u: Dansdemo Make Your Move Dance Company, Nieuwstraat/ Markt / Pas
  • Zo 14u – 18u: Ballonenclown, Nieuwstraat / Pas / Markt
  • Zo 9.30u – 12.30u: 2440 Big Band, Pas
  • Zo 13u – 17u: Los Kamer (Latin en Balkan Jazz), Nieuwstraat / Markt / Pas
  • Zo  21u: Achtste finale EK, Hongarije - België - Preparty met DJ Sleffer vanaf 19u

Heb je geen tijd om door de week of op zaterdag af te zakken naar het centrum van Geel? Geen probleem! Ook voor jou hebben wij een mooi alternatief in petto. Op zondag 26 juni zijn onze winkels extra geopend vanaf 13u tijdens Summer Shopping!